donderdag 3 oktober 2013

Eindelijk af!

Het heeft even geduurd, maar hij is af! Zeker twee weken geleden begonnen met het patroon tekenen. Maar doordat ik niet zo lekker in mijn vel zat, lukte het niet erg om deze tas in elkaar te krijgen.
Gelukkig gaat het nu beter met mijn vel en dus ook meteen met de productie :)


Hij is van mooi crèmekleurig leer en stevige crèmekleurige canvas. En de voering is ook erg leuk. Maar dat kun je ook in mijn vorige bericht al zien. Hier zie je een klein stukje.En als je hem dan in het echt draagt, ziet dat er zo uit. Het is gewoon een hele fijne maat tas. 


Vriend schalmmachine werkte ook nog ff niet mee. Juist toen ik zo lekker ging... Maar even een belletje naar Andrevo en hij loopt weer als een zonnetje. Gelukkig maar, want dat schalmen maakt echt verschil voor het eindresultaat.

Hierna ga ik een tasje maken voor de moeder van Lien, als bedankje voor alle spulletjes die ik altijd van haar krijg. En dan wordt het tijd om na te gaan denken over mijn eindstuk voor de opleiding aan het Leerlokaal in Arnhem. Best spannend, maar ik heb al wat ideetjes dus dat komt best goed.Deze week was ik nog even in de winkel van Los Naaimachines in Leimuiden en daar lag een boek dat ik gewoon niet kon laten liggen! Het zijn wel tassen van stof, maar met een beetje fantasie kan ik ze zo van leer maken, of een combi van leer en stof.
Die Lisa Lam is trouwens een hele leuke vrouw met een heel leuk blog. Daar kwam ik later pas achter en was dus geen reden om het boek te kopen. Vond het gewoon een leuk boek. En dat is het ook!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten