zaterdag 1 juni 2013

In de steigers

Vol goede moed bracht ik afgelopen maandag mijn tas met driehoekssoufflé mee naar huis om hem lekker thuis af te maken. Alleen de zijkanten moesten nog gestikt worden. Nou, dat kan ik lekker op mijn eigen machine doen, dacht ik. Misgedacht want ik kreeg hem niet gedraaid. Het gat van de tafel waar mijn machine op staat is te klein! Nu staat hij dus nog steeds in de steigers. Jammer want ik wilde hem al naar Flinth brengen om daar snel te verkopen. Nog even geduld hebben.De andere dames van de opleiding vinden het gek dat ik mijn eerste tassen verkoop en daar zit wel wat in. Het is natuurlijk leuk om je eerste werkstukken te houden en dan kun je ook nog eens kijken hoe het ook al weer moest. Maar ik hecht me niet al te snel aan dingen, dus als ik ze kan verkopen doe ik dat.

Het andere tasje dat ik deze week wel af kon maken is deze retrotas. Hij is gemaakt van mooie retrostof en soepel bruin leer. Ik vind hem zelf helemaal leuk geworden!Voor de markt op 15 juni in Amsterdam ben ik bezig om kleine tasje of een soort portemonnees te maken. Dit is een eerste probeersel. Best aardig gelukt, moet alleen wat netter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten