vrijdag 8 februari 2013

Paars geval

Ik sleep wat af op die maandag naar Arnhem. Meestal twee tassen  tas in de maak, patroondelen, etui met allerlei gereedschappen. Ook de lesmap en tape. Veel tape! Nooit geweten dat dubbelzijdig tape zo makkelijk kan zijn. Bij het leerverwerken plak je alles vast met dubbelzijdig tape in plaats van spelden.

Logisch ook, want met spelden zou je gaatjes zien. Het is er in verschillende breedtes

 Ook gebruiken we handige clipjes om delen bij elkaar te houden.

Goedkoop te krijgen bij de Action of behoorlijk prijzig van Clover. Allebei werken ze goed.
En dan heb je nog zwart tape van geweven stof dat je gebruikt om ergens de rek uit te halen of ter bescherming van het leer (uitstekende puntjes aan de binnenkant).

Ben ik zo maar bezig met the tricks of the trade uit te leggen. haha! Ik vind het ook zo leuk!

Deze week gezellig bij lieve Angelique geweest. Die is sinds kort aangestoken met het borduurvirus dus drie keer raden waar wij het vooral over hebben gehad! Zo leuk om met mede idioten (goed bedoeld)  te praten over iets waar je zo van houdt.
Want toen ik een tas ging maken voor rollen leer om ook nog mee te gaan slepen naar Arnhem, moest daar natuurlijk wel wat op geborduurd worden :)

Het is een behoorlijk paars geval geworden. Afgekeken van een medecursist en vervolgens thuis er iets totaal anders van gemaakt. Het had allemaal een stuk makkelijker gekund als ik beter had afgekeken. Maar ik dacht dat ik voldoende foto's had gemaakt en ging thuis lekker aan de gang zonder eerst goed op de foto's te hebben gekeken.  Ik had die paarse Fatboy stof nog liggen en ik moet opruimen!


Hij is zo lang geworden dat hij niet eens goed op de foto past.  Om het paars een beetje af te zwakken heb ik er ook nog een beetje rood bij gebruikt. En de rits is oranje bij gebrek aan een rood exemplaar.

Eigenlijk best leuk geworden met die rode stiksels.
En op het deksel een mooi Ohm teken. Heeft niks met de tas te maken maar ik vind het teken gewoon mooi.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten