dinsdag 31 mei 2011

Nichtje geboren!

Ik kan bijna niet typen van opwinding, maar ik moet het natuurlijk wel aan de hele wereld laten weten: Gisteren is ons nichtje geboren. Ze is zo prachtig en lief! Het is dat ik geen foto's van gezichten en bijna geen namen op mijn blog zet anders zou ik dat nu doen. Geloof me maar, ze is prachtig!
En nu ik weet dat het een meisje is kan ik losgaan met leuke dingetjes maken. Al een proefje gemaakt met Peter Rabbit op een handdoekje. Maar ik ben niet zeker over de kleuren. Dus wacht ik het boek dat ik besteld heb maar even af. Ik reken op snelle levering van vriend Bol.com.
I can hardly type with anticipation but I have to let the whole world know: yesterday my little niece was born! She's so gorgeous and sweet! I don't post photos of faces and hardly any names on my blog but I wish I could now. Believe me, she is beautiful.
And now that I know it's a girl, I can make loads of nice things. Did a test with Pter Rabbid design on a little towel. But i'm not sure about the colours. So I'll wait untill Bol.com has delivered the book of Peter Rabbit.
En als ik dan zo gespannen ben kan ik maar beter doorgaan met dingen maken, dus daar kwamen deze tasje uit. Van die leuke Fatboy stof (zo mag ik het niet noemen, maar dat doe ik toch). Het zijn bikini bags en ik ga ze gauw op de site zetten.
And when I'm tense like this I better carry on making things. This bag, made of Fat Boy material, was the result. I'm not supposed to call it Fat Boy material, but I don't care. They can be used as bikini bag or pen case and they're for sale now.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten