maandag 1 april 2013

Te veel ideeën in mijn hoofd

Soms word ik toch zo moe van mezelf! Ik kan niet kiezen en in mijn hoofd gaan allerlei ideeën rond die ik uit wil werken/ Maar waar moet ik mee beginnen? Het borduren van de laptopvoering is goed gelukt, maar wat nu verder hiermee?
Het plan was om er portemonnees van te maken. Van die met een rits die je tegenwoordig zoveel ziet. Viel nog niet mee om daar een patroon van te maken, maar ik geloof dat ik begrijp hoe het in elkaar zit. 
Maar ik wil eigenlijk ook met wat zachte minkystofjes babydingetjes borduren. En ik was eigenlijk klaar met al dat babyspul. Maar dan zie je weer wat leuks ergens en dan denk ik meteen: 'kan ik ook!".

Terwijl ik toch echt besloten had om me helemaal op de tassen te gaan concentreren...
En dan ziet je snijtafel er dus zo uit: 


Misschien de boel eerst maar eens opruimen, dat kan verhelderend werken in je hoofd. Maar dan? Toch maar leer gaan snijden voor een tas van de opleiding, patroon maken voor een beugeltas van leuke stof, paars tasje in opdracht zoveel mogelijk afmaken, toch zo'n leuk babyknuffeltje maken, patroon maken voor hippe kussens die ook al heeeeel lang in mijn hoofd zitten
?
Ik word een beetje hyper, ik ga denk ik maar gewoon op de bank liggen en een dvd van Penoza kijken!
Vrolijk Pasen haha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten