zondag 27 januari 2013

Hoe zit het, komt er nog wat?

Wat een onrust de laatste tijd! Ik ben heel erg bezig te bedenken wat ik nou eigenlijk wil met al die naaimachines  En dan komt er binnenkort ook een schalmmachine bij!!
In Arnhem kregen we als huiswerk mee na een les commercieel om na te denken over wat jouw merk nou inhoudt en hoe jij als merk overkomt?
Ja, dat zijn de vragen die beantwoord moeten worden, wil je vooruit in dit leven.

Voorlopig heb ik mijn logo laten veranderen  Het Bags, babies and more is eraf. Ziet er best kaal uit maar dat zal wel wennen. Moet maar veel tassen maken om labels met het nieuwe logo in te naaien!

De voor en na versie van het logo.
Soms is het hele naaiproces als waden door dikke shit! Dan ben ik niet vooruit te branden en komt er niks uit mijn handen. Nu ben ik al zeker twee weken bezig met een grote soort van sporttas. En heel langzaam maar zeker wordt het een tas!
Nog de rits bovenin en dan is hij klaar.. Combi van Olefin en leer, leuk

En dan gaat er nog wel eens iets stuk. Als service van de zaak maak ik dat natuurlijk meteen. Deze week kwam Christa met haar mooie postzaktas. Ze was blijven hangen aan haar zoons voet en nu was het hengsel los. Gelukkig op het stiksel dus dat was gauw gemaakt.
En toen ging mijn eigen shopper ook stuk. En dat kon niet meer gerepareerd worden, helaas. 
Ik had hem al eens gerepareerd, maar het was niet goed gedaan en dan zie je dat ik nog veel moet leren wat leer betreft.
Dus de handvatten er maar helemaal afgehaald en nu is het nog steeds een hele gave tas die ik heel veel gebruik. Het is zo'n lekker maatje!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten