dinsdag 8 augustus 2017

Niet recent, maar wel leuk.

Dit bericht had ik eigenlijk al een paar weken geleden willen schrijven. Want alles is al een paar weken geleden gebeurd. Maar ja, vakantie hè. Dan gaat alles in een wat lager tempo.
Eerst maar mijn mooie krukje laten zien. Met patroontjes van Minki Kim is het heel leuk gelukt!
Mee naar huis, om mijn voetjes op de zetten bij het met de hand quilten. Dat klinkt dozig, maar is echt veel fijner.

Hieronder lieve Mariska met haar mooie tas. Ze is gek op Volkswagenbusjes dus deze tas is helemaal goed voor haar. In de Beatrix heeft ze er mooie hengsels aan gemaakt.
Heel goed gelukt en lekker stoer met die holnieten erin!
De linker had ik al eens geborduurd en nu heeft lieve Maris hem ook. Zij weet al wat ze ermee gaat doen, ik heb nog steeds geen idee 😁
De Tennesse Waltz quilt heb ik doorgequilt met mijn nieuwe vriend, Simply sixteen. Niet helemaal goed gelukt, maar het is pas mijn eerste echte poging, dus ik vind het mooi.
Gelukkig lukken machinaal geborduurde patronen meestal beter. Maar met borduren heb ik dan ook veel meer ervaring.. 
De rand heb ik ook uit de vrije hand gequilt en dat is wel heel goed gelukt. Kijk ook hoe goed mijn hoek is gelukt! Ik noem deze quilt: Alle begin is moeilijk. En dat komt op een label waarvan ik de letters gewoon lekker met flockfolie ga persen.
Mijn grote Log cabin krijgt een geborduurd label. 
Helaas lekte mijn strijkbout weer en moet ik het eerst wassen voordat ik het erop kan naaien. En voordat ik die verrekte quilt eindelijk eens op mijn bed kan leggen!!! GRRRRRRRrrrr!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten