donderdag 23 juni 2016

TBT en een mooie doos.

In Amerika is het heel hot, een soort abonnement op een doos vol met daarin allerlei quilt hebbedingen waarvan de waarde hoger is dan het bedrag dat je er maandelijks voor betaalt.
En natuurlijk wil ik dat  ook! Maar welke doos kies je dan? Ik had werkelijk geen idee en heb dus op goed geluk die van The Fat Quarter Shop gekozen. 
 Zo komt de doos (of het doosje) aan. En dan begint het uitpakken. Heel leuk, behalve als je al op YouTube hebt gezien wat erin zit. Dit is namelijk de doos van de maand mei...
Ik heb nog gevraagd of ik de maand juni kon krijgen omdat het tenslotte al juni is maar daar kreeg ik zo'n vage reactie op dat ik het maar zo gelaten heb, haha gekke Amerikanen!
 Kijk ff mee: Een leuk quiltpatroon van Lori Holt, is altijd leuk, een pincet, knoopjes, 2 klosjes Aurifil, spoelhouders, en twee charm packs met kerststof van Riley Blake.
Schattig die kleine lapjes. Ga ik vast nog wel iets mee doen. Al met al best aardig, maar ik heb al gezien dat de doos van juni iets meer dingen bevat die ik nog niet heb.

Ik ben gisteren met een nieuwe quilt begonnen. Ik was het zo zat om blokken te maken voor een quilt die pas minstens volgend jaar klaar zal zijn (365 quilt challenge). Het idee voor deze quilt heb ik ergens gejat en er mijn eigen patroon van gemaakt. Lekker paper piecen dus ik geniet!
Ik had nog een leuk Jelly Roll liggen die perfect hiervoor blijkt te zijn. Achtergrondstofjes uitgezocht, tjonge wat ben ik weer voorbereid!
Zelfs stroken achtergrondstof gesneden, het moet niet gekker worden. Ik kan zo beginnen!
Binnenkort resultaat.

Zoals beloofd vandaag weer een throw back Thursday. Al weer vier jaar geleden, toen ik nog dacht dat mensen mijn leuks wel wilden kopen als ik op een markt stond... Haha echt niet! De quilt die daar hangt is één van de weinige dingen die ik ooit verkocht heb. En daar heb ik nog steeds een beetje spijt van...
*********************************************************************************
Zoek de verschillen (5 juni 2012)

Twee weken achter elkaar op een markt gestaan, daar leer je een hoop van. Belangrijkste is dat je niet naast een rommelmarkt gaat staan, want dan vindt iedereen je spullen erg leuk maar veel te duur!
Geeft niks, de reacties overal waren al erg leuk en wellicht een paar potentiële klanten.
Dit was in Noordwijk op het Vuurtorenplein.
Dit was in Aarlanderveen op het kerkplein.

Ja, misschien verkoop ik die quilt ook nog wel eens. Maar hij is ook meteen een mooie achtergrond.

Verder lekker aan het naaien geweest. Broek van naailes is klaar en helemaal naar mijn zin. Mooie schoentjes eronder gekocht en een leuk shirt. Voor de foto heb ik me niet echt opgedirkt, het gaat nu om de broek.
De schoenen kun je een beetje zien, heel leuk met strikken aan de achterkant en natuurlijk een mooie sleehak.

Nog een keer zoek de verschillen! Ik kreeg heel veel leuk reacties op het buideltje in Londenstof, dus heb ik er nog maar eentje gemaakt in Landkaarstof.
Natuurlijk ook weer verkrijgbaar in de webshop.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten