dinsdag 2 juni 2015

Terug bij oude liefdes

Vandaag heb ik voor het eerst in tijden weer eens een leren tas gemaakt. Ik kreeg er weer zin in doordat ik een voorgesneden patroon tegenkwam en doordat lieve Angelique bij mij heeft zitten schalmen. Dus vanmorgen meteen begonnen. Een makkelijk model om er weer een beetje in te komen. Niet dat ik ooit van plan ben om hele ingewikkelde tassen te maken!
Het is een handig formaat en hij is gemaakt van mooi stevig leer. Eerst leek het allemaal behoorlijk zwaar te worden maar dat valt uiteindelijk reuze mee.
Handig vakje aan de zijkant, vastgezet met de holnieten voor de hengsels.
Gewoon lekker tassie. Ik denk dat ik hem eerst zelf even ga gebruiken en dan misschien op de webshop zet.
De webshop die ik trouwens behoorlijk leeg gehaald heb. Geen babydingen meer en andere tuttige reut. Alleen mijn tassen en nog wat leren sleutelhangers.
Het is maar goed dat ik er niet van hoef te leven!

Dus die tas was terug naar mijn oude liefde voor leer. Een andere grote liefde is het borduren. Van het weekend was mijn lieve nichtje jarig, ze werd vier en is gek van Frozen.
En als goede tante maak je dan een t-shirt met Elsa van  Frozen erop. Ben ik wel vergeten om daar een foto van te maken. Gelukkig waren er nog veel meer kleine kindjes (sic) waarvan er eentje het shirt wel erg mooi vond. Voor haar heb ik er dan ook maar eentje gemaakt. Alleen was de achtergrond van mijn nichtje is roze en deze is blauw.
Zo blij dat mijn meiden groot zijn! De oudste heeft gisteren zelfs haar theorie voor brommerrijbewijs gehaald!
Nu ga ik lekker naar huis om te haken, want dat blijft zo heerlijk om te doen. Ik kan de deken voor zoonlief afmaken en beginnen met Sophies' Universe. Mooie blauwe en paarse tinten hiervoor gekozen. Binnenkort fotootje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten