zaterdag 20 december 2014

Weer lekker bezig

Na de eerste schok over mijn lieve moesje neemt het leven zijn soort van normale gang weer. Mooi om te zien hoe snel je je aanpast aan een situatie en daar nog iets moois van kan maken. We genieten van elk moment bij elkaar en vooral als ze zich goed voelt.
Gelukkig kan ik altijd naar mijn paleisje om me uit te leven met stof!

Deze week kwam eindelijk het lang verwachte boek van Lori Holt, Quilty Fun. Een heel leuk boek met schattige patronen. Nu kan ik verder met mijn kerstquilt van Instagram.



En die ziet er nu zo uit:


Nog drie blokken en hij is klaar. Ik ben er heel blij mee en hij zal goed passen in mijn paleisje. Het zijn niet de standaard kerstkleuren en dat maakt hem juist zo apart.

Voor een markt in Noorden had ik nog wat gemaakt om te verkopen en eindelijk heb ik ook wat verkocht! Het was een leuke dag met heel veel aardige mensen.


Gisteren wilde jongste dochter mee om naar de Beatrix. Met een hertenkop, decoupage papier en wat lintjes heeft ze een leuk kerstdingetje gemaakt.



Gisteravond kwamen twee lieve vriendinnen die ik al ken van de middelbare school (dus al heeeel lang) gezellig bij me op bezoek in de Beatrix. En toen kreeg ik deze prachtige bloem en een hele mooie avond. Bedankt lieve Blommen!


Als er een ding is dat je leert in tijden van narigheid, is dat je heel dankbaar mag zijn voor al die lieve mensen om je heen!

Insta is het nu

 Al heel lang heb ik hier niets meer gepost. De inspiratie om een heel verhaal te vertellen ontbreekt en het is best veel werk om een beetje...

populaire berichten