donderdag 5 juni 2014

statistieken en een nieuwe quilt

Bijna elke dag kijk ik wel even hoeveel lieve mensen mijn blog komen lezen. En gisteren stond er zo'n leuk getal!



Al 35.000 keer bekeken en bezocht! Ik ben echt iedereen heel dankbaar en dit zorgt ervoor dat ik gewoon lekker door blijf gaan!

Met quilten bijvoorbeeld:


Deze stof zat in een compleet pakket. Ik hoefde alleen maar vierkantjes te snijden en die op een leuke manier te rangschikken en aan elkaar te naaien. En wat is het dan heerlijk om zo'n design wall te hebben. Je plakt de zooi erop en als het niet goed is, trek je het eraf en begint overnieuw. Heel fijn. 

 Voor het eerst ook schuine hoeken gemaakt in de border. Lang leve Youtube, want ik heb mijn hele bibliotheek doorgespit op zoek naar een duidelijke uitleg. Helaas allemaal zo onduidelijk (voor mij dan) dat ik al gauw een filmpje heb gezocht en gevonden waarop het haarfijn werd uitgelegd.



Hier is de quilt gesandwiched en gespeld. Gisteren geprobeerd om zelf te quilten met de machine. Dat resulteerde in een hele avond op de bank kleine steekjes uithalen...

Nu ga ik eerst maar een cursus op Youtube volgen in quilten uit de vrije hand door Leah Day. Elke dag een uurtje moet te doen zijn.









maandag 2 juni 2014

Het lijkt wel een echt atelier!

Dit weekend hebben we de verjaardag gevierd van mijn lieve nichtje die drie jaar oud werd. Het tasje was op tijd af en viel goed in de smaak.

 Dit is het portemonneetje van allebei de kanten.

En dit is het tasje aan de achterkant.

Ik ben heel veel aan het borduren nu ik voor een voetbalteam hoodies mag borduren. 30 stuks van namen voorzien. Dat is best veel werk!
En overal liggen shirts en er staan twee machines bijna constant te draaien.

Van het weekend nog lieve Pien blij gemaakt met een nieuw tasje. Het leer ervoor had ik al heel lang geleden gekocht met het idee om er een buideltas mee te maken. En dat is goed gelukt.
Nu snel weer verder met de shirts.


Insta is het nu

 Al heel lang heb ik hier niets meer gepost. De inspiratie om een heel verhaal te vertellen ontbreekt en het is best veel werk om een beetje...

populaire berichten