donderdag 5 juni 2014

statistieken en een nieuwe quilt

Bijna elke dag kijk ik wel even hoeveel lieve mensen mijn blog komen lezen. En gisteren stond er zo'n leuk getal!Al 35.000 keer bekeken en bezocht! Ik ben echt iedereen heel dankbaar en dit zorgt ervoor dat ik gewoon lekker door blijf gaan!

Met quilten bijvoorbeeld:


Deze stof zat in een compleet pakket. Ik hoefde alleen maar vierkantjes te snijden en die op een leuke manier te rangschikken en aan elkaar te naaien. En wat is het dan heerlijk om zo'n design wall te hebben. Je plakt de zooi erop en als het niet goed is, trek je het eraf en begint overnieuw. Heel fijn. 

 Voor het eerst ook schuine hoeken gemaakt in de border. Lang leve Youtube, want ik heb mijn hele bibliotheek doorgespit op zoek naar een duidelijke uitleg. Helaas allemaal zo onduidelijk (voor mij dan) dat ik al gauw een filmpje heb gezocht en gevonden waarop het haarfijn werd uitgelegd.Hier is de quilt gesandwiched en gespeld. Gisteren geprobeerd om zelf te quilten met de machine. Dat resulteerde in een hele avond op de bank kleine steekjes uithalen...

Nu ga ik eerst maar een cursus op Youtube volgen in quilten uit de vrije hand door Leah Day. Elke dag een uurtje moet te doen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten