zondag 19 januari 2014

What a difference a week makes...

Waar moet ik beginnen? Wat een week heb ik achter de rug. Het leek wel een achtbaan. Maar uiteindelijk wel een heel mooi eind.
Vorige week zondag begon mijn gezicht ineens op te zwellen, alsof ik een allergische reactie ergens op had. Maar ik dacht dat het wel over zou gaan en besteedde er niet veel aandacht aan. De volgende morgen kon ik echter bijna mijn ogen en mond niet meer open krijgen! Toch maar even naar de huisarts gegaan.
Blijf nog even lezen, het wordt creatief, haha.
Van de huisarts wat histamine gekregen die binnen een uur moesten gaan werken. Niet dus, het werd alleen maar erger. Volgende dat met spoed naar het ziekenhuis en nu dus aan de Prednison en antibiotica. Gevolg, een prachtig huidje en veel minder jeuk. Goed eind dus.
Normaal zet ik geen foto's van mezelf in mijn blog maar deze wil ik je niet onthouden. En dit was pas zondag! Het is dus nog veel erger geweest.

Nu het creatieve deel:
Op dinsdag kreeg ik eindelijk het verlossende bericht dat mijn atelier doorgaat!
Dus per 1 april (geen grap) heb ik mijn eigen plekje.
Wat ga ik daar dan allemaal doen?
Daar heb ik dus de hele week al zowat van wakker gelegen. Zoveel ideeën in mijn hoofd, te leuk!
Het moet natuurlijk ook een leuke naam krijgen en aangezien het in de Beatrixstraat is zal het daar wel naar gaan heten. Het is wel leuk dat alles terugkomt op het nummer 14.
Het is op nummer 14, het is het jaar 2014. Oudste dochter verzon Beatrixiv. Beatri XIV = 14!
Ik geloof wel in nummers.

En zo ziet ze er nu weer uit.
Het plan is op de boel mooi op te knappen en er dan al mijn machines en inboedel van mijn fijne kamertje in te zetten. Ruimte zat. Daar kan ik dan lekker werken en ook workshops gaan geven. Of mensen kunnen gewoon lekker komen en patronen uitzoeken voor een quilt of wat dan ook. Ze kunnen met hun eigen ideeën lekker komen fröbelen.

.

Gewoon gezellig komen kletsen en koffie drinken mag ook.  Misschien ga ik wel een beetje naailes geven, breien, haken. Alles kan!
Dus aankomende weken ga ik me goed voorbereiden op een geweldige werkplek.

En 's avonds op de bank lekker zitten haken. Geen idee wat het moet worden maar het is een lekker werkje!1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd met je eigen atelier. En heel veel succes toegewenst. Wie weet kom ik wel eens een workshop volgen

    BeantwoordenVerwijderen

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten