zaterdag 6 juli 2013

Heerlijk, voorraad!

Tijdje geleden al weer dat ik schreef dat ik nieuw leer had ingekocht. Afgelopen week heb ik daar zo van genoten. Ik had Ideeën in mijn hoofd en ik kon ze meteen uitvoeren, omdat ik voldoende leer in huis had. Dat is echt een heerlijke ervaring.
Dus gewoon twee mooie tassen gemaakt deze week! Allebei heel verschillend maar zeker verkoopbaar.


Deze zat al heel lang in mijn hoofd. Eigenlijk meteen toen ik dat geitje kocht had. En met geitje bedoel ik geen levend beessie maar een geitenvelletje. 

Dit is de achterkant van de geitjestas. Nog een handig zakje met rits onder de klep. En dan is dit de binnenkant. Eindelijk kon ik die batikstof eens gebruiken. Die heb ik al zooooo lang in huis. 
Uiteraard weer een mooi zakje met rits en een telefoonhoesje aan de binnenkant. 
Ik zou hem bijna zelf houden...


Tweede tas deze week kwam omdat ik weer iets wilde borduren. Maar ik ga niet zo maar iets zitten doen, dus wat beter dan er een tas omheen ontwerpen!
Nu zou je denken als je toch vaker tassen maakt en ook wel eens iets verknoeit, dat je leert van je fouten.
 Niet dus. Ik heb heel vaak de boel uit moeten halen en overnieuw doen. Gewoon niet goed opgelet of niet doorgedacht. Wel nodig als je met leer werkt, als je iets naait wordt het meteen een gaatje...



Insta is het nu

 Al heel lang heb ik hier niets meer gepost. De inspiratie om een heel verhaal te vertellen ontbreekt en het is best veel werk om een beetje...

populaire berichten