donderdag 13 juni 2013

Geen excuses meer, voorraad genoeg.

Vanmorgen een rit naar Langedijk gemaakt om wat leer in te slaan. Als ik er toch mee doorga, kan ik maar beter wat verschillende soorten in huis hebben. Mocht ik zomaar inspiratie krijgen, kan ik lekker meteen aan de gang.
Het was geen nutteloos ritje! kijk eens wat voor moois ik gekocht heb!


De foto doet de kleuren geen goed helaas, want dat oranje is veel dieper van kleur, die ernaast is echt bruin en die daarnaast is echt prachtig olijfkleurig! Genoeg in ieder geval voor heel veel tassen en etuis.
Dit is een leuk bruggetje om te laten zien wat ik nog meer gemaakt heb deze week :)
Vooral om op de markt in Amsterdam te verkopen, maar ook omdat het zo leuk is om een wat sneller project te doen.


Deze twee beauties heb ik aan de te verkopen spullen toegevoegd. Zo leuk om te maken en het ziet er echt mooi uit!

En ja, dan moest er natuurlijk nog geborduurd worden, stel je voor dat ik dat een paar dagen niet zou doen!

Er was nog wat over na het maken van de kussens met verhuistekens. En van dat restje heb ik dit grappige kussentje gemaakt. Heerlijk zacht met een mooie draak erop.


donderdag 6 juni 2013

Uit de steigers.

Maandag meteen de driehoekige tas afgemaakt bij het Leerlokaal. Hij is helemaal naar mijn zin geworden en ik twijfel of ik hem zal verkopen of toch maar zelf houd.
Hij was best lastig om in elkaar te krijgen en dan heb ik altijd nog een voorbeeld... en hij is zo leuk dat ik me er heel goed mee kan vertonen :)

Ik denk dat ik hem gewoon op de de webshop zet en dan maar zie wat er van komt.


Het rode etuitje van het vorige bericht staan daar inmiddels ook op, net als deze. Van mooi crème leer met stoer borduursel. Eerst wilde de rits niet erg meewerken. Hij ging heel moeilijk open en dicht, maar de aanhouder wint en nu loopt de rits soepel. Dus hij mag weg!



zaterdag 1 juni 2013

In de steigers

Vol goede moed bracht ik afgelopen maandag mijn tas met driehoekssoufflé mee naar huis om hem lekker thuis af te maken. Alleen de zijkanten moesten nog gestikt worden. Nou, dat kan ik lekker op mijn eigen machine doen, dacht ik. Misgedacht want ik kreeg hem niet gedraaid. Het gat van de tafel waar mijn machine op staat is te klein! Nu staat hij dus nog steeds in de steigers. Jammer want ik wilde hem al naar Flinth brengen om daar snel te verkopen. Nog even geduld hebben.



De andere dames van de opleiding vinden het gek dat ik mijn eerste tassen verkoop en daar zit wel wat in. Het is natuurlijk leuk om je eerste werkstukken te houden en dan kun je ook nog eens kijken hoe het ook al weer moest. Maar ik hecht me niet al te snel aan dingen, dus als ik ze kan verkopen doe ik dat.

Het andere tasje dat ik deze week wel af kon maken is deze retrotas. Hij is gemaakt van mooie retrostof en soepel bruin leer. Ik vind hem zelf helemaal leuk geworden!



Voor de markt op 15 juni in Amsterdam ben ik bezig om kleine tasje of een soort portemonnees te maken. Dit is een eerste probeersel. Best aardig gelukt, moet alleen wat netter.

Insta is het nu

 Al heel lang heb ik hier niets meer gepost. De inspiratie om een heel verhaal te vertellen ontbreekt en het is best veel werk om een beetje...

populaire berichten