woensdag 13 november 2013

Laatste tas van de opleiding!

Afgelopen maandag heb ik de laatste tas van de opleiding afgemaakt! Wel een soort mijlpaal, want nu is de opleiding bijna afgelopen. Best jammer want ik heb veel geleerd en het was heel leuk om in een groep te werken. Ik zal nog best eens naar Arnhem rijden voor een aparte module of misschien wel een master opleiding!
Het heet een kanaalbeugel tas, omdat je rond een beugel werkt. Heel leuk model een voldoende mogelijkheden om te variƫren. In de groep waren er ook ronde exemplaren, ook leuk. Ook veel makkelijker om in elkaar te stikken dan die vierkante hoeken.


Het is ook de kleur die deze tas heel mooi maakt. Ik ga proberen om daar nog wat meer van te krijgen en dat dan te gebruiken voor mijn eindtas. De binnenkant is gevoerd met een lichte pigskin. Heel mooi!
Hieronder nog een foto van iets dichterbij, zodat je de sluiting goed kunt zien.


Gistermiddag kwam jongste dochter in mijn fijne kamertje. Ze wilde iets 'kerstigs' maken met mij. Niet te moeilijk en niet te langdurig. Samen om internet gezocht en gevonden: een ster voor in de boom. Van vilt, altijd makkelijk.

Heel simpel gemaakt maar heel leuk effect. Ook door de hotfix steentjes op de voorkant. Binnen een uur gemaakt, dochter helemaal gelukkig. En moeder ook blij met quality time met kind!


Voor de aanstaande markt nog een etuitje gemaakt van mooi rood leer. Ook zo leuk om te maken! Nog leuker om te verkopen haha!

1 opmerking:

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten