dinsdag 15 oktober 2013

Leuk, weer naar de markt!

Eigenlijk was ik het niet meer van plan, maar het kriebelt toch weer op een markt te gaan staan. Op 7 december mag ik in Noorden mijn spullen gaan verkopen.
Ik ben van plan om nog meer telefoonhoesjes, etuis en portemonnees te maken. En nog lekker wat handdoekjes borduren met kerstpatroontjes om mee te nemen.


Heel leuk om te maken, deze jongens! Na de roze van eerder heb ik deze mooie bruine gemaakt.  En ook dit lieverdje gemaakt. Het is van een Japans patroon dat al heel lang op internet rondgaat. Ik heb het wat vergroot want het werd anders wel een heel klein portemonneetje! Zulke kleine drukkers heb ik gewoon niet.


Zo leuk, afgelopen weekend jongste dochter geholpen met haar kleding uit te zoeken. Bleek ze heel veel toch niet meer te passen! En dit setje kwam ik ook nog tegen. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om het in de zak voor arme mensen te stoppen. Ik heb het denk ik tien jaar geleden al gemaakt voor oudste dochter en jongste heeft het ook nog aangehad. Het gaat gewoon in de doos met mooie herinneringen.

Deze week voor de moeder van lieve Lien nog een tasje gemaakt omdat ze altijd van alles voor mij verzamelt.


Was ook heel leuk om te doen. Want een leren tasje maken en borduren, dat is de perfecte combinatie!


1 opmerking:

Anna Maria Horner gezien!

Gisteren was een mooie dag. Bij quiltwinkel Margreet Otto was een trunk show georganiseerd met Anna Maria Horner . Klik op haar naam en je ...

populaire berichten