dinsdag 18 september 2012

Nog niet genoeg machines!

In mijn fijne kamertje heb ik 5 naaimachines staan en dan tel ik mijn oude handmachine niet mee. En ik heb niet echt  veel ruimte. Maar ik denk er hard over om nog een vriend aan te schaffen. Een hele zware die door  leer en andere zware stoffen heengaat. Want gisteren heb ik weer een leuk tasje gemaakt op de machine in Arnhem en dat is toch wel heel fijn! Dit is een zogenaamde 'keersouffle'. Het is een speciale techniek om ruimte in de zijkant en bodem te krijgen. Dit is een klein tasje om de techniek te leren kennen. Vanaf volgende week gaan we het patroon en tas zelf maken naar eigen ontwerp. Maar wel met soufflees erin.


Vandaag wilde ik graag nog een tas maken om mee te nemen naar de Jaarmarkt in Alphen a/d rijn morgen. Ik heb een kraam vlakbij de Media Markt, dus wees niet bang en kom lekker langs!

Ik had al een tijdje een oude plunjebaal liggen en bijpassen ontwerp. Wat verlangde ik naar die zware Pfaff.!! Het is heel lastig om dit materiaal te naaien met een huishoudnaaimachine. Dus binnenkort maar eens orienteren op zoiets. Dan moet er wel eentje uit, of twee.  Anders kan ik mijn kont helemaal niet meer keren :)Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten