dinsdag 28 februari 2012

Niks in te halen maar toch!

Zo, we zijn weet thuis na een weekje zonovergoten Zwitserland. Wat een heerlijke vakantie was het weer. Met de hele familie in een mooi appartement en heerlijk weer om te skiƫn.
En het leukste was dat mijn kleine nichtje meeging! En als je de hele week een kleintje van bijna negen maanden om je heen hebt, krijg je inspiratie. En daar moet je meteen aan toegeven want ik heb meer dan een week niets gedaan. Moet je toch een beetje inhalen :)
Dus hydrofiel luiers geverfd en geborduurd! Het uitkiezen van een leuk patroontje duurde nog het langst omdat ik zoveel patroontjes heb, die allemaal leuk staan.
Ook nog een setje gemaakt in/op wit.
Komt ook nog een setje voor jongens aan.

Ze gaan natuurlijk ook op de webshop  en ik ga er nog een zwikkie maken voor de markten die eraan komen.
Op een leuke site van mooimam! kwam ik dit tegen: Het gouden boekje van Hondje Eigenwijs in stof. Dat ga ik maken voor mijn lieve Auri. Ik heb het originele boekje ook maar even besteld want ik weet echt niet wat de goede volgorde is van de plaatjes. En er staat geen tekst bij dus dan moet de volgorde wel kloppen!
Voor lieve Lien heb ik voor de vakantie nog een rugzak zitten maken voor haar oudste dochters verjaardag. Het moest een Eastpak worden, maar dan in postzakstof. En er moest een rits met zak binnenin zitten. met andere woorden: een gevoerde rugzak maken!
Heel veel werk geweest om alleen al het patroon te maken dat nog goed in elkaar paste, maar het is gelukt!Voorkant

Achterkant

Binnenkant
En zo zijn we weer lekker bezig. Maar voorlopig nog wat meer luiers borduren en bij DaWanda mijn shoppie verder bouwen. Ja, moeders gaat internationaal! Kijk maar even op de site bij ivy1965.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten