maandag 23 januari 2012

Stapelen maar!

Wat hebben we een leuke middag gehad in Den Haag. Dank je wel Gieta en zussen.
En het resultaat is zo leuk.
Hieronder de foto's. (voor de goede orde: ik heb één etagère gemaakt en op de foto's zie je die van alle kanten)
zie je dat lieve hertje!
In eerste instantie wist ik niet goed welke kant ik op zou gaan. Er was zo veel keus aan kopjes, schoteltje, bordjes en snuisterijtjes er om heen.

En hier zit nog een poesje.
Als ik dan niet goed weet wat  ik moet ga ik op safe spelen en koos voor mooie dingen in gebroken wit met bloemetjes. Maar dat werd wel een heel zoet geval. Toen de hele andere kant op naar modern met stippen en felle kleuren. Dat werd het ook niet. "Loslaten" zei ik tegen mezelf, "dan komt het vanzelf".
En die sake kommetjes zitten gewoon vastgelijmd.
En ja hoor, ik kwam toen in een hoekje met allemaal wat oosterse tinten en motieven. En toen wist ik het! Nog even bezig geweest met de volgorde en de samenstelling en ik kon gaan schuren en plakken.
We werden prima verzorgd met drankjes en hapjes dus het was helemaal goed.

Zo, nu genoeg reclame gemaakt, ik ga maar weer eens naaien...

1 opmerking:

  1. Geweldig mooi resultaat. Het was een superleukemiddag! We waren blij verrast met de prachtige geborduurde zakjes en de veel te lekkere chocolade!!!! Ik wou je trouwens nog complimenten geven: kunnen loslaten en verder zoeken is moeilijk maar de beste manier om tot iets ECHT goeds te komen!
    Dank voor gezellige middag!

    BeantwoordenVerwijderen

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten