donderdag 22 december 2011

You've got mail (bag)

Een tijdje geleden (september) zagen we op de jaarmarkt tassen gemaakt van oude postzakken. Lieve Lien vond ze zo leuk dat ze aan mij vroeg of ik ook niet zo'n leuk tas kon maken. Tuurlijk, zorg jij maar voor postzakken.
En daar kwam ze hoor, met 4 zakken! Toen kon ik aan de slag.
Die stars and stripes moest de binnenkant worden. En ze bracht ook nog een oude tas mee als voorbeeld. Best handig!

Eerst maar eens een patroon gemaakt op basis van de oude tas. Toen mooie stukken uit de zakken gezocht en geknipt. Postzegels en stempels erop gemaakt en toen in elkaar zetten.

De eerste opzet bleek veel te groot en zakkig. Hij is natuurlijk van zakken gemaakt maar dan hoeft het nog niet op een zak te lijken. De hele boel weer uit elkaar gehaald en kleiner geknipt. En toen was hij leuk!
 Hier kun je de tas en wat details zien. Ook mijn nieuwe labeltje. Speciaal laten maken!
Net echt adres!
Mooie oude postzegels.
M'n nieuwe labeltje.

Nu aan de gang om nog wat leuks voor mijn kleine nichtje te maken.

2 opmerkingen:

  1. JEEE wat een klus maar wat istie LEUK geworden!!!Hoe heb je dat gedaan met die stempel en zegels? Zo'n postzak is van dik stug linnen, zeker niet het fijnste stofje om mee te werken he? tof hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow gaaf! ik ben zelf van plan om een rugzak van een oud surfzeil te maken. ik zag dat u er ook een rugzak van heeft gemaakt en zal dat u zelf een patroon heeft getekend. Zelf heb ik wel eens ergens een patroon voor gemaakt maar voor een rugzak lijkt het me best heel lastig. eigenlijk heb ik geen flauw idee hoe ik moet beginnen...

    BeantwoordenVerwijderen

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten