maandag 18 april 2011

Het begint vorm te krijgen!

De webwinkel site dus. Het begint ergens op te lijken, maar wat is het een werk! Op de site moeten natuurlijk ook foto's komen. En ik dacht dat het ook leuk zou zijn om voor de borduurservice een foto van een geborduurde handdoek erbij te zetten. Maar dan moet je die wel eerst ff maken. Dat ging lekker zeg. Ik heb het al zo lang niet meer gedaan en het ging dus meteen goed fout!
This webshop. It is starting to look like something but it is a lot of work! You need to put photos on a webshop of course. I thought it would be nice to post a photo of an embroidered towel. But I had to make one first. That dind't go very well, probably because I hadn't done it for a while.

Ben ik dus gewoon aan het boduren met een stuk handdoek er nog onder. Tja, en dat is niet meer uit te halen. Dus maar een gat erin geknipt.  I'm embroidering with a piece of towel under it. You can't take that out anymore or you have to cut it. And that's what I did.

 Beetje lager opnieuw begonnen. Gelukkig was het een handdoek waar al eerder iets fout mee is gegaan. En als je hem dan heel netjes opvouwt, zie je er niks van! Zo gaat het in het echt ook, haha
Started again a bit lower. Fortunately is was a towel that had had an accident before. Fold it right and you can't tell a thing. this is how you get tricked in fancy brochures, haha.
Ziet er toch prachtig uit?
Looks good, doesn't it?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Samen dingen doen is leuk!

Het roze tasje is af en ik geloof dat lieve Liek hem wel leuk vond. Het was een tasje dat we samen zagen in Elburg en dat niet te moeilijk ...

populaire berichten